top of page
Search
  • kindrustvogrosuplj

Skupščina, volitve in praznovanje 30 letnice društva

V petek, 11. Marca 2016 je bila redna skupščina Kinološkega društva Grosuplje. Po skupščini je bila ob 30 letnici obstoja društva slavnostna skupščina društva, ki so se je poleg članov društva udeležili tudi župan občine Grosuplje, gospod mag. Peter Verlič, predsednik Kinološke zveze Slovenije, gospod Egon Dolenc, predsednik občinske uprave občine Grosuplje, gospod Dušan Hočevar, in ostali vabljeni gostje.

Navzoči smo se sprehodili skozi 30 letno zgodovino društva in se spomnili tako lepih in prijetnih trenutkov, kot tudi trenutkov, ki bodo šli v pozabo. Predsednik Kinološke zveze Slovenije je društvu podelil ob tej priložnosti tudi posebno priznanje.


Po uradnem zaključku slavnostne seje , se je v prostorih Krajevne skupnosti Spodnja Slivnica nadaljevalo prijetno družabno srečanje.


Društvene priznanja so ob 30.letnici obstoja društva prejeli: Marija Tisu , Marjan Balant, Rozman Lojze, Klopčič Roman, Žibert Franc, Kranjc Branko, Kravanja Damjan, Mišica Borut, Razpotnik Igor, Puš Darja, Kušar Peter, Šinkovec Tomaž, Obolnar Sonja, Lausegar Gorazd, Šuštar Dragica,Hočevar Dušan, Šuštar Igor, Šapec Mišo, Kolar Miro, Puš Gregor, Horvat Barbara, Lipovac Iva, Tomšič Nina in Puš Brane.


Posebne zahvale s strani društva za dolgoletno sodelovanje in podporo društvu, so prejeli:Občina Grosuplje, Kinološka zveza Slovenije, Zlatarstvo in graverstvo Gros, Slovenska vojska,Veterinarska ambulanta BUBA, Radio Zeleni val, Marjan Kastelic, dr. vet. medicine, 3 gen in Društvo tabornikov Rod Luis Adamič.


Več slik v galeriji.

37 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page