Search
  • kindrustvogrosuplj

Psi članov društva, ki so v letu 2016 pridobili lepotne nazive

V letu 2016 je kar nekaj članov obiskovalo pasje razstave, kjer so s svojimi psi pridno nabirali kandidature za različne prvake v lepoti.


Naziv "Mladinski prvak Slovenije" so v 2016 prejeli:


FCI 2:

  • črni ruski terier: J. Ch Slo Aiax Balkan Black Storm BBH

V letu 2016 je bil "Solo" najuspešnejši pes članov društva na razstavnem podiju in si je tako pridobil laskavi naziv "Najuspešnejši razstavni pes v letu 2016 KD Grosuplje". V 2016 je tudi že odprl prestižni naziv "Ch Slo" (Prvak Slovenije) ter se pričel po BBH pripravljati na višje izpite iz IPO športa.


  • nemški bokser: J. Ch Slo Fargo v. Zoycik BBH

"Fargo" je v 2016 v le dobrem mesecu treninga uspešno opravila BBH ter se nato vrnila v razstavne vode posegati po prvaštvih za odrasle pse.


FCI 8:

  • kodrasti prinašalec: J. Ch Slo Praetorium Latobicorum's Haru PNZ

"Haru" je v 2016 po par tednih treninga opravil PNZ za prinašalske pasme ter dobil dovoljenje za delo lovskega psa za vodo. Pripravljati se je tudi začel za BBH ter RO1.


  • kodrasta prinašalka: J. Ch Slo Praetorium Latobicorum's Hera PNZ

"Hera" je v 2016 po par tednih treninga odlično opravila PNZ za prinašalske pasme ter dobila dovoljenje za delo lovskega psa za vodo. Pripravljati se je tudi začela za BBH ter RO1.


  • novoškotska prinašalka: J. Ch Slo Praetorium Latobicorum's Lira

"Lira" je v 2016 postala mladinski prvak Slovenije že pri 11 mesecih. Uspešno se je začela pripravljati tudi za BBH ter PNZ.

45 views

NOVO

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now