Psi članov društva, ki so v letu 2016 pridobili lepotne nazive

March 18, 2017

V letu 2016 je kar nekaj članov obiskovalo pasje razstave, kjer so s svojimi psi pridno nabirali kandidature za različne prvake v lepoti.

 

Naziv "Mladinski prvak Slovenije" so v 2016 prejeli:

 

FCI 2:

  • črni ruski terier: J. Ch Slo Aiax Balkan Black Storm BBH

V letu 2016 je bil "Solo" najuspešnejši pes članov društva na razstavnem podiju in si je tako pridobil laskavi naziv "Najuspešnejši razstavni pes v letu 2016 KD Grosuplje". V 2016 je tudi že odprl prestižni naziv "Ch Slo" (Prvak Slovenije) ter se pričel po BBH pripravljati na višje izpite iz IPO športa.

 

  • nemški bokser: J. Ch Slo Fargo v. Zoycik BBH

"Fargo" je v 2016  v le dobrem mesecu treninga uspešno opravila BBH ter se nato vrnila v razstavne vode posegati po prvaštvih za odrasle pse.

 

FCI 8:

  • kodrasti prinašalec: J. Ch Slo Praetorium Latobicorum's Haru PNZ

"Haru" je v 2016  po par tednih treninga opravil PNZ za prinašalske pasme ter dobil dovoljenje za delo lovskega psa za vodo. Pripravljati se je tudi začel za BBH ter RO1.

 

  • kodrasta prinašalka: J. Ch Slo Praetorium Latobicorum's Hera PNZ

 "Hera" je v 2016  po par tednih treninga odlično opravila PNZ za prinašalske pasme ter dobila dovoljenje za delo lovskega psa za vodo. Pripravljati se je tudi začela za BBH ter RO1.

 

  • novoškotska prinašalka: J. Ch Slo Praetorium Latobicorum's Lira

 "Lira" je v 2016  postala mladinski prvak Slovenije že pri 11 mesecih. Uspešno se je začela pripravljati tudi za BBH ter PNZ.

Oznake

Please reload

Pomembne objave

IZPITI ŠOLANIH PSOV

03.08.2020

1/10
Please reload

Zadnje objave