O NAŠI DEMO SKUPINI NA KRATKO

Naša demo skupina, skupina za nastope, je mlada po obstoju in verjetno edina tovrstna skupina v Sloveniji. Sestavlja jo več izkušenih vodnikov s psi, ki želijo predstaviti delo s psi kot odlično zabavo in deliti z vami zadovoljstvo, ki ga prinaša. Hkrati pa je poslanstvo skupine ozaveščanje lastnikov psov o njihovi odgovornosti in krepitev pozitivnega odnosa širše javnosti do psov.

DEMO SKUPINA

V demo skupino se lahko vključijo zagnani vodniki s socializiranimi, vzgojenimi in poslušnimi psi po dobro opravljenem izpitu IPS "BBH" ter avdiciji.

 

Vadi se skozi vse leto za 5 do 10 nastopov letno na različnih lokacijah in prireditvah (društvenih, občinskih). Treningi so zelo razgibani. Sestavljeni so iz elementov poslušnosti, discipline frizbi, premagovanja ovir, učenja preprostih trikov in trikov z zabavnimi rekviziti. Dela se skupinsko, v parih in pogosto tudi posamezno. Vsakih 5 ur se skupina posname in tako preveri napredek. Na vsakem treningu je tudi več krajših premorov, ki se jih izkoristi za druženje in klepet.

Na koncu tečaja ni izpita.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now