top of page

O NAŠI DEMO SKUPINI NA KRATKO

Naša demo skupina, skupina za nastope, je mlada po obstoju in verjetno edina tovrstna skupina v Sloveniji. Sestavlja jo več izkušenih vodnikov s psi, ki želijo predstaviti delo s psi kot odlično zabavo in deliti z vami zadovoljstvo, ki ga prinaša. Hkrati pa je poslanstvo skupine ozaveščanje lastnikov psov o njihovi odgovornosti in krepitev pozitivnega odnosa širše javnosti do psov.

DEMO SKUPINA

V demo skupino se lahko vključijo zagnani vodniki s socializiranimi, vzgojenimi in poslušnimi psi po dobro opravljenem izpitu IPS "BBH" ter avdiciji.

 

Vadi se skozi vse leto za 5 do 10 nastopov letno na različnih lokacijah in prireditvah (društvenih, občinskih). Treningi so zelo razgibani. Sestavljeni so iz elementov poslušnosti, discipline frizbi, premagovanja ovir, učenja preprostih trikov in trikov z zabavnimi rekviziti. Dela se skupinsko, v parih in pogosto tudi posamezno. Vsakih 5 ur se skupina posname in tako preveri napredek. Na vsakem treningu je tudi več krajših premorov, ki se jih izkoristi za druženje in klepet.

Na koncu tečaja ni izpita.

bottom of page