top of page

O NAŠEM OBNOVITVENEM TEČAJU NA KRATKO

OBNOVITVENI TEČAJ

Program vsebuje obnavljanje in utrjevanje znanja iz začetnega tečaja ter učenje novih za psa in vodnika zabavnih vaj ter ovir. Prav tako se posvetimo morebitnim težavam, ki se pojavijo tekom življenja vašega psa. Tečaj razpišemo ob vsaj 5 zainteresiranih parih vodnik-pes.

 

V obnovitveni tečaj se lahko vpišejo vodniki s psi, ki so pozitivno opravili izpit IPS "BBH". Tečaj ni namenjen le zelo uspešnim izpitnikom, temveč tudi in predvsem vsem tistim, ki vam je malo ali veliko zmanjkalo do odlike iz kakršnegakoli razloga.

 

Skupine v tečaju so velike od 5 do 8 vodnikov, kar še vedno omogoča individualen pristop inštruktorja do tečajnika. Treningi so sproščeni, namenjeni gradnji boljše navezave med vodnikom in psom, izdelavi vaj hitreje, bolj natančno ter z večjim veseljem, in učenju novih psu zabavnih vaj. Pes in vodnik se tudi spoznata z različnimi pasjimi aktivnostmi.

Tečaj se zaključi z društvenim preizkusom. Preizkus posnamemo in si posnetke ogledamo s tečajniki še isti dan ob podelitvi diplom.

bottom of page