top of page
Search
  • kindrustvogrosuplj

Tekmovalni vikend 2016

Za nami je kinološki tekmovalni vikend, kjer smo organizirali v petek in soboto sledarsko tekmo (30. 09. in 01. 10. 2016), v nedeljo pa RO tekmo (02. 10. 2016).


Iskreno se zahvaljujemo vsem sodelujočim, tako tekmovalcem, ki so se udeležili tekme tudi na deževen dan, kot tudi sodnikom za sojenje v ne najbolj idealnih vremenskih pogojih. Prav tako se zahvaljujemo vsem članom ter članicam našega društva za pomoč pri izvedbi obeh tekem.


Posebna zahvala pa gre gasilcem PGD Stična za nudeno pomoč in gostoljublje pri organizaciji in izvedbi RO tekme ter krajanom KS Slivnica za potrpljenje pri organizaciji in izvedbi sledarske tekme. Vsekakor pa se zahvaljujemo tudi KD Ljubljana za posojeno opremo, brez katere ne bi uspeli izpeljati tekme v "rekordnem" času. Zahvaljujemo se tudi vsem sponzorjem, tako Veterinarski ambulanti Buba, kot občini Grosuplje in Pasji pekarni Hov-Hov.


Sodniki sledarske tekme:

Sodnika po IPO FH: 1. dan Mojca Tominc in 2. dan Hari Arčon Sodnik po FPr3: Mojca Tominc Sodnik po FPr1: Vojko Kosem

Sodniki RO tekme:

Sodnik po RO1: Sašo Cvek

Sodnik po RO2: Marjan Polajnar

Sodnik po RO3: Sašo Cvek

Sodnik po RO4: Marjan Polajnar

Rezultati sledarske tekme:

Rezultati RO tekme: klik.

Prva tri mesta v sledenju:

FPr 1 1. mesto Jože Gradišar in Aura Marenberska 1. mesto Vinko Ledinek in Garp od Jurečka 3. mesto Dušan Pišot in Aja 3. mesto Tomaž Režonja in Atira Marenberska FPr3 1. mesto Tomaž Režonja in Erja Marshall Dogs 2. mesto Boštjan Novak in Funny Chateau Schönwalde 3. mesto Urška Razingar in Aja IPO FH 1. mesto Petra Rant in Aksa 2. mesto Daniel Lipič in Roxa od Mirne iz MS 3. mesto Zlatko Voglar in Gipsy Leomegy

Prva tri mesta v RO:

RO-I 1. mesto Jernej Tominc in Lili 2. mesto Matejka Bremec in Fiona 3. mesto Nina Pucko in Roxy RO-II 1. mesto Urška Godler in Quby 2. mesto Tina Šuštar in Šon 3. mesto Barbara Horvat in Daisy RO-III 1. mesto Urška Godler in Kaili 2. mesto Mateja Ukmar in Pina 3. mesto Tomaž Lendero in Dorro RO-IV 1. mesto Enes Halilovič in Lee 2. mesto Valentin Veronika in Brie 3. mesto Štefan Harej in Tisa

Rezultati naših članov v sledenju:

FPr 1

5. mesto: Matej Dimec in Bosco vom Urbohaus

11. mesto: Jože Kohek in Alfa Leomegy

FPr 3

6. mesto: Iva Lipovac in Ozzy

9. mesto: Marjan Balant in Riki Starođurđevački

IPO FH

4. mesto: Rajko Žagar in Giovanna Betkin Dvor

5. mesto: Miroslav Kolar in Rena Divjajaga

Rezultati naših članov v RO:

RO-I

4. mesto: Nina Tomšič in Feebee

12. mesto: Barbara Horvat in Heidi

RO-II

3. mesto: Barbara Horvat in Daisy

RO-III

6. mesto: Aleksander Šircelj in Barney

Naši RO tekmovalci so tudi na tokratni tekmi nabrali skupno 64 točk. Tako imajo sedaj 3-krat iz 3. tekem 64 točk, kar je skupaj 192 točk in trenutno skupno 5. mesto. Pred vrati sta le še 2 tekmi, kjer četudi bi dosegli vse možne točke in društva uvrščena višje sploh ne bi prišla, ne bi mogli biti uvrščeni višje kot 5. Ravno tako nas ne morejo prehiteti društva, ki so trenutno uvrščena za nami. Tako nas naslednje leto čaka obisk večjega števila tekem, da bi ponovno dosegli ali celo presegli skupinski uspeh v RO našega društva.

108 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page